27 shkurt 2011

Barcelona: Krkiç kushton 40 milionë euro

Barcelona nuk i tradhton të rinjtë e saj, edhe pse ata janë në hije nga shpërthimi i Mesit dhe Vijas, prandaj i paralajmëron të gjithë të interesuarit: për të arritur te Bojan Krkiç (20 vjeç) nevojiten 40 milionë euro.

Këtë e shkruante dje e përditshmja katalanase “El Mundo Deportivo”, që vihet në radhë të parë për blerjen e futbollistit të Totenhemit, në rast se do të vendoste të ofronte në shkëmbim xhevahirin e saj, Geret Bejli.

Në ndjekje të Krkiç janë skuadrat italiane Juventus e Napoli, të cilët duket se do ta kenë të vështirë të bëjnë përpara nëse flitet për një shifër kaq të madhe. Prandaj talenti spanjoll rrezikon të mbetet një ëndërr për ekipet italiane.
/JUVENEWS.TK/