23 shkurt 2011

Del Neri mund të bëjë ndryshme radikale kundër Bologna

Edhe sot, ashtu si dje, Juventusi pati një seancë të dyfishtë stërvitore, që filloi në orën 10.30 në Vinovo. Skuadra u nda në 2 grupe, që me rradhë janë stërvitur në palestër dhe në fushë me ushtrime taktike. Del Neri vendosi 10 lojtarë në 4-4-2 e tij për të provuar lëvizjet mbrojtëse, gjatë kohës që vetë tekniku qarkullonte topin bashkë me asistentët e tij Conti dhe D’Angelo.

Më pas u kalua në një fazë tjetër ku u punua me mbajtjen e topit dhe lëvizjet sulmuese. Sissoko vazhdoi të stërvitej ne paslestër ashtu si dje, kurse Manninger së bashku me Buffon dhe Storari, vazhduan stërvitjen rregullisht me përgatitësin e portierave Claudio Filippi.

Chiellini kthehet në qendër, Traore dhe Marinez majtas. Sipas Sky Sport, Del Neri do të vazhdojë me skemën 4-4-2 ndaj Bologna. Chiellini duhet të rikthehet në qendër të mbrojtjes, kurse majtas do të rishikohet francezi Traore’. Në qendër të mesfushës pritet një përjashtim i Felipe Melo.

Nga sa u pa sot në Juventus Center, të shtunën në darkë dyshja e mesfushës do të përbëhet nga Aquilani dhe Marchisio. Në të majtë uruguajani Martinez duket se do të nis nga fillimi kurse për sa i përket krahut të djathtë kemi balotazh mes Pepe dhe të stërlodhurit Krasic (1 vitë e gjysëm që luan pa pushim). Në sulm mbetet e paprekur dyshja Toni-Matri.
/JUVENEWS.TK/