24 shkurt 2011

Juventus eliminohet nga turneu i të rinjëve Viareggio

Me humbjen e pësuar sot 4-2 nga Varese, kampionët në fuqi të Viareggio Cup kthehen në shtëpi.

VIAREGGIO- Me humbjen e 4-2 Juventus eliminohet nga “Viareggio Cup”. Mbajtësit e trofeut në fuqi pasi barazuan me Bruges 2-2 në garën e inaugurimit dhe humbjes 4-2 ndaj Varese.

Për Varese shënuan Pompillo (2 gola), De Luca dhe Benvenga, kurse për Juven shënuan Giannetti dhe Libertazzi.
/JUVENEWS.TK/