26 shkurt 2011

“ Del Neri dhe Marotta, largohuni nga Torino”

Për cdo gjë ka një limit, por edhe ky është tejkaluar. Para ndeshjes kundër Bologna, 0-2, Beppe Marotta qeshte në Tribunë se bashku me Paratici. Në fund të ndeshjes, Del Neri kishte mbetur pa fjalë, në pankinë. Po, pa fjalë, ashtu si edhe ne. Tani shkoi, shkoi edhe një tjetër sezon mes turpit dhe indinjatës. Cfarë duhet të presim akoma?
I dashur President Agnelli!

Para 1 viti, të gjithë kërkonim ardhjen tuaj sepse besonim tek guximi dhe kurajo juaj: bëni dicka, tani, dëgjoni popullin bardhezi. Juventusi, në Torino, kundër Bolonjës nuk humbiste prej 30 vjetësh. Edhe sa duhet të presim akoma për të parë një Juventus në lartësinë e para 2006-ës ?

/JUVENEWS.TK/