28 shkurt 2011

Agnelli kërkon 150 milion, Elkann jep vetëm 50 milion

Presidenti Agnelli bënë të ditur se duhet një investim i madhë që skuadëra të përforcohet dhe të luftoj për trofe por pronari dëshiron të jap 100 milion më pakë nga shifra e kërkuar.

Siç bënë të ditur Gazzetta Dello Sport, në dy muajt e ardhshëm Juventus do të vendos se sa do të jetë bugjeti për merkaton e vitit të ardhshëm. Sipas këti burimi Andrea Agnelli ka kërkuar 150 milion që ta ripërtrij skuadrën që të jetë në gjendje të luftoj për trofe.

Mirpo sic bëhet e ditur pronari John Elkann në verë ka ndërmend ti ndajë vetëm 50 milion për investime.

Mediat Italiane shkruajn se presin nga skuadra të kuptohet ambiciet për merkaton e verës, ku Beppe Marotta ka premtuar që skuadra e stinorit të ardhshëm do të jetë shumë e fortë.
/JUVENEWS.TK/