28 shkurt 2011

Juventus kërkon Mascheranon‏

Sipas raporteve të ‘Tuttosport’ Juventus janë duke kërkuar mesfushorin më shumë eksperiencë të Barcelonës Javier Mascherno.

Zonja e vjetër po kalon në një krizë sa u përket rezultateve dhe një vend për ligën e kampioneve po dukët të jetë shumë i vështirë.

Giuseppe Marotta po shikon daljen nga kjo krizë më përforcime të reja në klub.

Më herët Juventus kishte shpreh interesim për Michel Bastos dhe Alexis Sanchez dhe tani në listën e të dëshiruarve është futur edhe Argjentinasi Javier Mascherano.

Forma jo e mirë dhe mos përfshirja në formacionin bazë e Mascheranos tek Barcelona ka bërë që një largim i mundshëm i tij nga Spanja të jetë më i besueshëm.
/JUVENEWS.TK/