26 shkurt 2011

Mohamed Sissoko operohet në gju‏

Klubi nga Torina Juventus ka bërë të ditur se Mohamed Sissoko do i nënshtrohet operacionit në gju në fillim të muajit të ardhshëm.

Sipas faqes zyrtare të Juventus, Sissoko do operohet në gju më 2 mars në Bordo të Francës.

Sipas burimeve, Sissokon ky operim do ta mbaj jashtë fushave për dy muaj.

Sissoko kishte pësuar lëndim gjatë stërvitjeve dhe kjo do jetë një goditje tjetër e rëndë për Juventus. .

Sissoko kohëve të fundit ka qenë në qendër të polemikave për një largim të mundshëm nga “Zonja e Vjetër” në fund të sezonit.
/JUVENEWS.TK/