25 shkurt 2011

Cabrini - Problemi më i madhë janë skuadrat e vogla

Njëri nga Legjendat e Juventusit, Antonio Cabrini bënë të ditur se problemi kryesor i Juventusit janë përballjet kundër skuadrave të vogla dhe po kamë frikë se kjo do ti kushtojë me mos kualifikimin në Champions League.

Zonja e Vjetër momentalisht rënditet në poziten e 7-të, në Serie A, me -7 pik larg vendit të katërt pas humbjes ndaj Lecces.

Në përballjet e Juventuusit me skuadrat nga vendi i parë e deri në vendin e 10, Juve ka fituar 23 pikë kurse Milano 19.

Kurse në përballjet e Juventusit me skuadrat nga vendi i 11 e deri në vendin 20, Juventus ka fituar 18 pikë kurse Milano 36 pikë.

Që do të thotë se Juventusi ka arritur shumë pak pikë me skuadrat e rënditura nga pozita 11 e deri në fund ka deklaruar ish fuutbollisti i Juventusit dhe i përfaqësueses Italiane, Antonio Cabrini.

Dallimi i 7 pikëve me Lazion nuk është i letë për Juventusin pasi që Juve nuk ka një kalendar të lehtë deri në fund të kampionatit.
/JUVENEWS.TK/