01 shkurt 2011

Del Neri: Vendi i katert, i mundur

Per trajneri i Juventusit, Luigi Del Nerin, nese futbollistet e tij duan qe ne sezonin e ardhshem te liges se kampioneve te marrin pjese, atehere duhet te japin maksimumin nga vetja e tyre, per ta arritur kete objektiv.

” A eshte vendi i katert i arritshem? Ne futboll gjithçka eshte e mundur, madje edhe vendi i dyte dhe i trete. E tera kjo varet nga paraqitja e futbollisteve. Tani eshte koha per ndryshime. Matri? Ai eshte nje sulmues ideal per ne dhe ka per te luajtur me Palermon” u shpreh Del Neri.