23 shkurt 2011

Agnelli dhe Nedved në Vinovo

Presidenti Andrea Agnielli ka vizituar dje Vinovon përtu informuar mbi gjendjen pas disfatës 2-0 ndaj Lecces, kurse fudbollistët si denim për disfat kanë pasur dy treningje.

Ai në Vinovo kishte udhëtuar me Nedved dhe Marotta, për ti informuar edhe rreth asaj që kishte thënë në deklaraten e tijë se në ndeshjen kundër Lecces, futbollistet tan nuk e kan ndjersitur fare fanellen Bardh e Zi.

Del Neri ëshë përgjigjur me treningun e dyfisht për t`ja rikthyer moralin futbollistëve para ndeshjes kunder Bolognes. /JUVENEWS.TK/