23 shkurt 2011

Marotta optimist rreth Del Pieros

Në një intervist të dhënë pas disfatës 2-0 ndaj Lecces, drejtori sportiv i Juventusit, Giuseppe Marotta ka deklaruar:

Del Piero?

Kur është në pyetje vazhdimi i kontrates dyert për Del Pieron gjithnjë janë të hapura, vetëm duhet të përpiqemui dhe të arrijmë një marveshje sa i përket pagës së Kampitenit, për këtë jamë optimist që do të arrijmë.

Sa i përket Aquilanit, ai duhet të jetë i qetë, ne besojm në të dhe ai ka treguar se e meriton një vend në formacionin baz të Juventusit.

Pirlo?

Gjinthjë kur është në pyetje një futbollist i kalibrit siç është Pirlo, të cilit kontrata i skadon, këtë shumë skuadra e kanë në dijeni dhe mundohen që të kontaktojn me të, që do të thotë se edhe ne jemi të interesuar por e vërteta është se ne asnjëher nuk e kemi kontaktuar deklaroj Marotta. /JUVENEWS.TK/