28 shkurt 2011

Juventus në minus

Juventus ka regjistruar një humbje financiare për gjysmën e parë të sezonit 2010/2011.

Këtë vitë Juventus ishte në deficitin nga 39,5 milion euro, gati dyfishi i vitit të kaluar.

Pas këti minusi janë investimet në stadiumin e ri si dhe mos kualifikimi në Ligën e Kampionëve të sezonit të kaluar.

Juventus njoftoi rezultatet financiare sot në një takim të aksionarëve të mëdha.

Khaled Fareg Zentuti, Përfaqësuesi Lafica, një kompani e Libis që zotron 7.5 % të akcioneve, nuk mori pjesë në takim përshkak të gjendjes jo të mirë në Libi.
/JUVENEWS.TK/