28 shkurt 2011

Amauri: Juve nuk është më problemi im

Braziliani ka deklaruar se më nuk po mendon pëe Juven, ai shenoj dy golat dhe barazoj 2-2 ndaj Romes në Olimpiko.

Amauri sikur ke lindur pas largimit nga Torino ?

Nuk po mendoj më për Juventusin, a fitojn apo humbin nuk është problemi im, në këtë moment jam duke menduar vetëm për Parmen ka deklaruar Braziliani me pasaport Italiane.

A mund të thuhet se golat e shenuar jukan kthyer në formen e dikurshme që kishi në Palermo?

Nuk e di po shpresoj, tashmë kamë një presion më të vogël. Golat janë të rëndësishëm, e rëndësishme është se Parma ka arritur ti largohet zonës së rrezikshme ka deklaruar golashenuesi i dyfisht në takimin kundër Romes.
/JUVENEWS.TK/