26 shkurt 2011

Juventus, 40 milionë euro për ekipin e ri

Sezoni i dështuar, me eliminimin e parakohshëm nga kupat e Europës dhe ecurinë e dobët në kampionat, ku rrezikohet seriozisht pjesëmarrja në Champions League ka bërë që drejtuesit e Juventusit të mendojnë për skuadrën e ardhshme.

Revolucioni do të realizohet me një “thesar” prej 40 milionë eurosh. Gjysma e kësaj shifre do të sigurohet nga shitjet e Amaurit, Xhovinkos dhe Paladinos, ndërsa pjesa tjetër do të investohet nga pronarët e klubit. Objektivat në merkato janë njëri ndërmjet Pastores ose Sançez, por edhe Xhilardino, si dhe një mbrojtës krahu.
/JUVENEWS.TK/