24 shkurt 2011

Amauri nuk i trembët Romës

Sulmuesi i Parmës, Amauri beson se skuadra e tij mund të marrë rezultat të favorshëm në takimin e të dielës ndaj Romës.

Roma dhe Parma do të ballafaqohen në “Olimpiko” në kuadër të javës së 27-të të Seria A.

“Unë besoj se ne mund të tregojmë fytyron tonë të vërtet. Ne nuk i trëmbim Romës. Ne mund të marrim rezultat pozitiv nga ky takim”, ka thënë Amuri.

Ai thotë se skuadra e Romës nuk po kalon formë të mirë dhe sipas Amaurit, Parma duhet ta shfrytëzojë këtë rast.

“Roma është duke kaluar në një krize. Ne duhet ta shfrytëzojmë këtë rast”, tha ai.

Amauri pohon se skuadra e tij ka mundësi që ta përfundojë sezonin në pozitë të mirë. /JUVENEWS.TK/