23 shkurt 2011

Agjenti - Juventus do ta blej Aquilanin

Agjenti i albero Aquilanit, ka insistuar se Juventus do ta blejë kartonin e klientit të tijë në fund të stinorit.

Në kohët e fundit përflitet se Juventus ka kërkuar që të arrijë një marveshje me Liverpulin që Aquilani të mbetet në Juventus në form huazimi edhe për një periudh të pa caktuar.

Juve dhe Liveropul kan arritur marveshje sa i përket Alberto Aquilanit, ka deklaruar Franco Zavagila për RadioMercato.Com

Kryesie e Juves mbetet në fjalet që Aquilanin do të blejnë në fund të stinorit, këtë e kanë përsëritur shumë herë.

Gjithçka që po flitet këto ditë nëpër gazeta është shpifje, Livepol nuk do të pranoj kurfar ulje të qmimit, lejtari mund të largohet vetëm në mënyrën e marveshjes së bërë.

Nëse Juve nuk e blen Aquilanin nën kërkesen e Liverpilit ai do të rikthehet në angli edhe pse nuk po ka dëshir mirpo kontrata nuk e lejon Aquilanin të largohet nga Liverpuli pa pëlqimin e tyre.

Mendoj se as një skuadër në itali nuk do ta ketë Aquilanin përpos Juventusit deklaroj agjenti Franco Zavagila.
/JUVENEWS.TK/