23 shkurt 2011

Juve e dëshiron De Silvestri-n

Juventus po punon në pregaditje që të siguroj një mbrojtës të krahut të djatht për stinorin e ardhshëm.

Shumë spekulime kemi në kohen e fundit, po përmenden shumë emra për ta ndihmuar repartin mbrojtës të krahut të djatht, njëri nga emrat e përmendur është edhe ai i mbrojtësit të Fiorentinës Lorenzo De Silvestri.

Sipas Itasportpress, Juventus është i gatshëm ti ofroj Fiorentinës 4 milion Euro për ish futbollistin e Lazios.

Këtë stinorë De Silvestri ka luajtur në 22 ndeshje dhe ka shenuar një golë kurse kontrata me Fiorentinen i skadon në 20213. /JUVENEWS.TK/