21 shkurt 2011

Shume gabime arbitrale - Ja renditja e Kampionatit Italian

Kjo jave qe kaloi ndoshta nuk ishte nder me te keqijat, e pare kjo ne aspektin e drejtimit te ndeshjes nga gjyqtaret, por eshte e sigurte qe nuk ishte nje jave qe kaloi pa probleme.

Sipas mediave italiane goli i Robinjos per Milanin ne ndeshjen me Kievon dhe i Ranokias se Interit ne ndeshjen ndaj Kaljarit duhej te ishin anuluar sepse ishin te parregullt.

Duke bere nje panorame te te gjithe ndeshjeve te kampionatit Italian te futbollit sipas mediave italiane, renditja pa gabimet e gjyqtareve deri ne kete faze te sezonit do te ishte si me poshte:

Milan 48 55 (+7)
Napoli 47 52 (+5)
Inter 47 50 (+3)
Palermo 43 40 (-3)
Lazio 42 48 (+6)
Juventus 42 41 (-1)
Udinese 41 44 (+3)
Genoa 39 35 (-4)
Cagliari 37 35 (-2)
Roma 34 39 (+5) , nje ndeshje me pak
Fiorentina 34 33 (-1)
Chievo 31 31 (0)
Bologna 32 32 (0) ,me nje ndeshje me pak dhe me 3 pike penalizim
Sampdoria 27 31 (+4)
Lecce 26 27 (+1)
Catania 25 26 (+1)
Parma 25 27 (+2)
Cesena 25 22 (-3)
Brescia 25 23 (-2)
Bari 15 14 (-1).

/JuveNews.Tk/