21 shkurt 2011

Marchisio: Sa më shpejt ta harrojn Lecce-n


Nga një Super Fitore ndaj Interit, Juventus rikthehet në një super humbje nga Lecce. Mesfushori Claudio Marchisio është pajtuar më shokët e tij të cilët deklaruan se erdhi koha të shikohet vetëm përpara.

Buffon u largua shumë heret nga loja dhe nuk e dini sa e vështirë është që të luash pa një lejtar, detai i minutes së 10-të, ka ndryshuar rrjedhojen e lojës.

Ne në ndeshje kemi hyrë pa një agresivitet, ku futbollistët e Lecces kanë vrapuar më shumë se ne.

Kjo humbje do të jetë një mësimë për të ardhmen tonë, tashmë duhet ta harrojm Leccen dhe ti rikthehemi takimit që na pretë.

Thjesht më nuk ka vend për gabime, duhet që të fitojm të largomi zonës e cila na lenë larg Champions Leagues ka deklaruar Claudio Marchisio. /JuveNews.Tk/