02 shkurt 2011

Salihamidzic: Unë do të qëndrojë deri në përfundim të kontratës

Njëri nga lejtarët që nuk llogarit Del Neri për të ardhmen është "Brazzo", megjithatë ai ka deklaruar se do të mbetet në Torino deri në përfundim të kontrates.

Për gazeten Gjermane "BILD", Salihamidzic ka dhënë një deklarat të shkurt: Diego la një përshtypje të mirë për mua, dhe unë mendoj se aij erdhi në Juventus në kohë të gabuar.

Diego në juventus ka luajtur shumë mirë, unë mendoj se ai është një futbollist i shkëlqyeshëm, pas eliminimit ton nga Liga e Kampionëve vitin e kaluar kunder Bayernit, ne jemi zhytur në një fellsi të madhe. Diego në Wolzburg gjindet në një situat të tilë, lejtar i mirë si Diego mund të tregohet kur loja është e bukur, por në Juventus dhe Wolsburg ai mbeti shumë poshtë..

Brozzo planifikon që të luhet edhe dy vite, sepse trupi i tijë mund ta mbaj në lojë.

Do ta respektoj kontraten time, i cili i skadon në fundë të stinorit. Pastaj dua që të luaj edhe dy vite. Tashmë jamë shumë i gatshëm dhe kamë dëshir shumë të luaj, jam i hapur për të gjitha ofertat deklaroj Salihamidzic - përktheu GrandeJuve.