02 shkurt 2011

Morganti do të drejtojë sfidën Palermo - Juventus

Për sfidën e të mërkurës në mbrëmje mes Palermos dhe Juventusit, arbitër kryesor është emëruar Emidio Morganti.

Në Barbera, Morganti do të ndihmohet nga asistentët Elenito Di Liberatore dhe Luca Maggiani. Njeriu i katërt do të jetë Gabriele Gava.