02 shkurt 2011

Futbollistet qe mund te blihen falas

Ne merkaton e Janarit ishim deshmitare te transferimeve te shumta dhe te medha te skuadrave ne Evrope, por analistet sportiv kane filluar te analizojne situaten e cila pritet te ndodhe ne merkaton e ardhshme, pra ne merkaton e muajit Qershor.

Mediat Italiane kane hartuar nje liste me futbollstet, te cilet mund te largohen ne Qershor me parametra zero, per shkak te perfundimit te kontratave te tyre perkatese.

Kjo eshte lista e futbollisteve, kontrata e te cileve skadon ne Qershor:

Pirlo, Del Piero, Seedorf, Nesta, Ambrosini, Mexes, Di Vaio, Santana, Pippo Inzaghi, Jankulovski, Van Bommel ,Legrottaglie, Manninger, Salihamidzic, Crespo, Ziegler, Donadel, Comotto dhe Pazienza