22 shkurt 2011

Quagliarella - Juve po dështon me skuadrat e vogla

Gjithcka që ka arritur Juventus kundër Interit ka ra në uaj pas disfatës të pësuar kundër Lecce-s. Fabio Quagliarrella i bashkohet fhjalëve të Andrea Agniellit, i cili ka deklaruar se Juventus deri në fund të stinorit nuk do të guxojë të bëjë gabime të tilla.

Quagliarella ka deklaruar se nëse Juventus do të gaboj në vazhdim do të jetë shumë e vështirë të kfalifikohet në Championsd League dhe humbja ndaj Lecces është e pa pranueshme.

Ajo ishte shumë e pakëndshme, kemi pritur një paraqitje të mirë të skuadres mirpo ka ndodhur e kundërta. Kjo mund të ndodhë por nuk guxon të ndodhë kur ne gjindemi shumë larg një vendi që na dërgon në Champions League.

Ne duhet të jemi edhe më të mirë, skuadra tashmë duhet të pushoj dhe të filloj që nga fillimi, duhet të shenojm fitore sidomos kundër skuadrave të vogla e jo vetëm kundër Interit, Milanos dhe Lazios ka deklaruar Fabio Quagliarrella. /JuveNews.TK/