22 shkurt 2011

Pessotto - Kemi luajtur shumë dobët

Gianluca Pessotto ka komentuar humbjen ndaj Lecces në një emision të Juventus Channel.

Është e veshtir të thuhet se çka ndodhi në tëvërtet, mirpo ka qenë e vlefshme fitorja dhe fitimi i pikëve për të luftuar për një vend që të dërgon në Champions League.

E gjith skuadra nuk ka luajtur në nivelin e duhur, kemi luajtur shumë dobët kemi dhënë shumë pakë në luftë për ta fituar këtë ndeshje. Kjo skuadër duhet të përparoj dhe të jenë të vedishëm në kualitetin që kanë në prismi një fitore përti arritul cilet tona.

Golat kanë ardhur si dopsi e mbrojtjes e cila ka lejuar shumë shpesh futbollistët e Lecces të hyjnë në zonën e ndaluar. Ne duhet të kemi forc dhe moral për cdo ndeshje dhe të luajmë si të jetë ndeshje vendimtare. Në orarin 12:30 sa herë që po luajm po mbesim pa një lejtarë në fushë ka deklaruar Pessotto. /JuveNews.Tk/