02 shkurt 2011

Peruzzi: Sirigu zëvendësimi natyral i Buffonit

Juventus spekulohet se ka indentifikuar portjerin e Palermos, Salvatore Sirigu si një alternativë për zëvendësimin e Buffonit.

Tuttosport thotë se 24 vjeçari është duke u përcjellur nga Zonja e Vjetër.

Ai shihet si zëvendësimi natyral i Buffonit dhe këtë e konfirmon edhe portjeri legjendar i Juventusit, Angelo Peruzzi.

“T’i krahasosh dy portjer është gjithmonë e vështirëm por është e drejtë që Sirigu të shpreson që është zëvendësimi i Buffonit.” tha Perzuzi.

“Atij nuk i mungon kualiteti sikurse Vivianos që është një portjer shumë i mirë.”

“Salvatore është një portjer shum i mirë teknikisht dhe ai është shum i vëmendshëm. Ai ka qenë i thirrur nga kombëtarja disa herë dhe mund të fitoj përvojë për portën Juventine.”