01 shkurt 2011

Moggi : Matri ne Juve ? Asnje Ndryshim

Ish Drejtori Sportiv i Juves Luciano Moggi ka folur dje në SportItalia në lidhje me Calcio Mercaton, dhe ka folur pikerisht për lojtarin e ardhshëm të Juves, Matri .

Moggi: Matri nuk është një lojtar i cili mund të ndryshojë skuadren apo rrjedhën në një ndeshje, ashtu si dhe Amauri. Është një lojtar që kushton 7-8 Milion € e jo 15 Milion €.

Blerja e madhe e Juves do ishte Pazzini, mirpo Inter u tregua më dinakë, dhe kështu arriti të marrë një super lojtarë, deklaron Moggi .