02 shkurt 2011

Marotta zbuluar të vërtetën për Pazzini

Pazzini ishte objektivi kryesor për Juventusin në vitin e fundit, dhe i planifikuar si një lojtar për të ardhmen e Juventusit, megjithatë, ai përfundoj në një tjetër skuader.

Për një shumë të volel të paras relativisht ka kaluar në Inter, për këtë janë të zhgënjyer dhe të revoltuar tifozët Biankoner në drejtorin Sportiv të Juves, Beppe Marrota.

Megjithatë Marotta ka zbuluar të vërteten pse Pazzini nuk përfundoj në Juventus.

Pazzini ka shkuar në Inter përshkak se ata kërkuan ta blejnë menjëher, ne nuk ishim të gatshëm që në këtë momentë të paguajm një cifer të kërkuar nga Sampdoria, kështu që oferta jonë nuk ishtë konkurruese sa ajo e interit.. - përktheu GrandeJuve..