01 shkurt 2011

Juventus në 5 takimet e ardhshëm

- GrandeJuve i informon vizitorët e web faqes www.grandejuve.tk si dhe asaj të rubrikes www.lajmenews.tk se Juve është në vështërsi në këtë momet kur para veti ka ndeshje shumë të vështira.

Së pari shikone rënditjen tabelare

1 Milan 47
2 Napoli 43
3 Lazio 40
4 Inter 38 (-1 Loj)
5 Roma 38 (-1 Loj)
6 Udinese 36
7 Juventus 35
8 Palermo 34


9 Cagliari 29
10 Chievo 27
11 Sampdoria 27
12 Genoa 27
13 Fiorentina 25
14 Bologna 25
15 Parma 25
16 Catania 22
17 Lecce 21
18 Cesena 20
19 Brescia 18
20 Bari 14

Shikoni ndeshjet në vazhdim të skuadrave që luftojn për Scudteto dhe ato skuadra që luftojn për një vend që dergon në Champions League.

Java 23

01.02.11 20:45 Milan - Lazio
02.02.11 20:45 Palermo - Juventus
02.02.11 20:45 Chievo - Napoli
02.02.11 20:45 Udinese - Bologna
02.02.11 20:45 Roma - Brescia
03.02.11 20:45 Bari - Inter

Java 24

05.02.11 18:00 Udinese - Sampdoria
05.02.11 20:45 Cagliari - Juventus
06.02.11 15:00 Lecce - Palermo
06.02.11 15:00 Lazio - Chievo
06.02.11 15:00 Napoli - Cesena
06.02.11 15:00 Genoa - Milan
06.02.11 20:45 Inter - Roma

Java 25

12.02.11 18:00 Milan - Parma
12.02.11 20:45 Roma - Napoli
13.02.11 12:30 Palermo - Fiorentina
13.02.11 15:00 Brescia - Lazio
13.02.11 20:45 Juventus - Inter

16.02.11 20:45 Fiorentina - Inter (takimi i mbetur)

Java 26

19.02.11 20:45 Inter - Cagliari
20.02.11 13:30 Lecce - Juventus
20.02.11 15:00 Chievo - Milan
20.02.11 15:00 Genoa - Roma
20.02.11 15:00 Lazio - Bari
20.02.11 15:00 Udinese - Brescia
20.02.11 20:45 Napoli - Catania

Java 27

26.02.11 15:00 Juventus - Bologna
27.02.11 15:00 Palermo - Udinese
27.02.11 15:00 Roma - Parma
27.02.11 15:00 Cagliari - Lazio
27.02.11 20:45 Sampdoria - Inter
27.02.11 20:45 Milan - Napoli

Ketu përfunduan 5 javët që na presin, ju lutem ti komendojm këto ndeshje (sidomos ndeshjet e Juves ne Chatin tone) mos te harrojm tju përkujtojm se në Javen 28 derbi na pret me Milanon kurse Roma do te takohet me Lazion..
Si mendoni a ja ka vlejt kjo përmbledhje të postohet, presim komentet e Juaja në CHAT.