01 shkurt 2011

Galliani: Inter & Juventus më të mirat në merkato

Adriani Galliani thotë se nuk mund t’a vlerësoj vetveten duke folur rreth transferimeve, por ai tha se Inter ka bërë merkaton më të mirë e përcjellur nga Juventusi.

“Nuk mund t’a vlerësoj veten time. Inter është përforcuar më së shumti e përcjellur nga Juventusi dhe të tjerët, por nuk kam frikë nga asnjëra.” tha Galliani për shtyp.

Ai foli edhe rreth transferimit të Legrottaglies duke thënë:

“Massimo Ambrosini është i lënduar, Thiago Silva do të luaj në mesfushë kështu që mendova për Legrottaglien.”