01 shkurt 2011

Agnelli ju kemi dhënë karburant

Presidenti i Juventusit Andrea Agnielli e ka përshkruar afatin kalimtar tëtransferimeve si bushje rezerv me karburant, por për disa kritikë besojnë se kjo do të jetë vetëm tym.

Biankonerët në këtë afat kalimtar kan risjellur tre futbollist: Luca Toni, Andrea Barzagli dhe alessandro Matri.

I pyetur se a jeni të kënaqur me këto transferime?

Agnelli i përgjigj: Natyrisht që po. - Përktheu GrandeJuve.