22 shkurt 2011

Capello mund të rikthehet në Juventus


Sipas La Gazzetta Dello Sport, nëse gjendja e Juventusit vazhdon kështu skuadra do të mundohet që në vend të Del Nerit ta sjell Don Fabio Capello.

Juventus në fundjav kishte pësuar 2-0 ndaj Lecces, dhe menjëher Presidenti i Skuadres Andrea Agnilli ka bërë një kritik dhe një vrejtje të fudit pankines dhe futbollistëve.

Luigi Del Neri ende ka besimin e presidentit, por nëse situata nuk do të përmirsohet atëher gjendja puna e Del Nerit mund të rrezikohet.

Për Juventusin kualifikimi në Champions League është i domosdoshëm, Biankonerët momentalisht gjinden në poziten e 6 me 7 pikë minus nga vendi i katërt, kurse deri në fund janë edhe 12 ndeshje.

Është e njohur se Capello është një mik i mirë i Andrea Agnellin këtë e ka dëshmue edhe dakimet gjatë periudhës 2004-2006, kurse ai u largua nga Juventusi pas skandalit të Calciopolit.

Capello më parë duhet të largohet nga përfaqsuesja e Anglis dhe të ketë mbeshtetjen dhe besimin e kryesis se ata do të sjellin në skuader sëpaku tre futbollist të klasit botërorë. /JuveNews.Tk/