21 shkurt 2011

Buffon: Suspendohet vetëm për një ndeshje

Buffon do të mungoj kundër Bolonjes pasi që në takimin me Leccen ishte larguar me karton të kuq dhe do të mungoj vetëm në një ndeshje.

Pas suspendimit në skuader rikthehet Momo Sissoko kurse në rrezik për ta lëshuar sfiden Juve-Milan, nëse ndëshkohen në takimin me Bolonjen jane: Grosso, Krasic, Matri dhe Pepe.

Shpresojm që Krasic, Pepe dhe Matri të jenë shumë të kujdesshëm në takimin me Bologna, se nëse ndëshkohen atëher nuk do ti ndihmojn Juven në derbin me Milanon. /JuveNews.tk/