01 shkurt 2011

Marotta: Krasnic nuk është një simulues

Pasi që kishte arritur ta kompletoj me sukses transferimin e Matrit nga Cagliari, Drejtori gjeneral Beppe Marotta dhe Trejneri Giggi Del Neri kanë dalur në mrojtje të Milos Krasic.

Referët si po më duket mua kan zili Krasicit, ai me të vertet ka gabuar në simulimin në ndeshjen kunër Bolognes, mirpo për atë edhe e ka paguar tëshme nuk është reale që Referët të mos e respektojnë. Megjithatë për Krasic është stinori i parë në Serie A, dhe referët duhet ta kuptojn edhe atë ka deklaruar Marotta.

Në ndeshjen kundër Udineses dy ndërhyrje të sigurta referi nuk i referoj, kjo nuk po ndodhë për herë të parë. Nuk po du ta bëjmë punen më të madhe, por të gjithë ata që e kanë shikuar këtë takim janë bindur se kan qenë ndërhyrje të pa lejushme ndaj Krasicit. Krasic nga ndeshja në ndeshje po pëson goditje nga lejtarët kundërshtar kurse referët po bëhen të pa parë deklaroj Marotta.

Takimi i ardhshëm për Krasicin dhe shokët e tjerë është neser me fillim nga ora 20:45 ata do të takohen me Palermon dhe shpresojm që referët të shikojn më mirë. - Përktheu GrandeJuve.