01 shkurt 2011

Juve dëshiron Drenthe në verë

Juventus është tërhequr nga plani që në janar të sjell Royston Drenthe, Juve do të mundohet që ky transferim të arrijë në verë kur Holandezi do të rikthehet në Madrid.

Ditën e fundit të afatit kalimtar Juventus nuk ka arritur marveshje me Herculesin rreth huazimit, edhe pse më herët kishit realizuar marveshjen me Real Madridin.

Tutto Sport bënë të ditur se Juventus nuk do të heq dorë nga ky transferim dhe Marotta dëshiron që ta transferoj 23-vjeqarin në Torino gjat afatit kalimtar veror.

Drenthe në qershor do të rikthehet në Real Madrid, kurse kontrata me Realin i skadon në 2012 kështu që Marotta është i bindur se Drenthe do të përfundoj në Torino - Përktheu GrandeJuve.