01 shkurt 2011

Amauri: Në Parma për t’a dëshmuar veten

I intervistuar për Tuttosport në fjalët e para nën fanelën e Parmës Amauri tha se i është bashkuar këtij ekipi që t’a dëshmoj veten.

“Jam i lumtur për këtë shnasë. Shpresoj t’a mbaroj këtë formë të pafatë dhe të shënoj sa më herët.”

“Më vjen shumë keq që u largova nga Juventusit, por besoj se në Parma do t’a dëshmoj veten.”

Lojtari tani sipas statistikave ka më shumë se një vit që nuk ka shënuar gol në Serie A.