21 shkurt 2011

Barzagli: mundësia e humbur

Shumë është e vështirë të komentojm ndeshjen kundë Lecces, janë fjalët e Andrea Barzagli, i cili ka vështërsi të pisedoj pas disfates 2-0 nga Lecce.

Kjo nuk ka qenë një ndeshje e mirë, ne ekemi analizuar mir ndeshjen e Lecces mirpo lëshuam që ata të bëjnë lojen e tyre. Në fillim të pjeses së dytë jemi rikthuer me një shpresë në një rezultat të mirë, mirpo goli i dytë ishtë një goditje e rënd për të gjith ne.

Ne duhet të shikojm përpara, të punojm aty ku gabuam dhe të përmirsomi dhe të jemi sa më të pregaditur për takimin që na pret të shtunen kundër Bolonjes - Deklaroj Andrea Barzagli /JuveNews.Tk/ .