20 shkurt 2011

Barzagli: Gjithqka është kthyer keq

Lojtari i Juventusit, Andrea Barzagli ka thënë se tani për klubin e tij janë kthyer të gjitha gjërat e mira në ato të këqija.

Juventusi javën e kaluar mposhti Interin por ajo fitore shpejt është fshirë nga mendja e Biankonerëve të cilët janë mposhtur sot nga Lecce me rezultat 2-0.

“Gjithqka është kthyer në të keqe. Ishte një ndeshje katastrofale nga ne. Në disa çaste ne ishim kërkues dhe dëshiruam të shënonim por kjo ndodhi kurrë ishim duke humbur me rezultat 2-0”, tha Barzagli i zhgënjyer.