25 prill 2010

Zaccheronni : Juventus eshte ne forme

Tekninu i Juves : " Ishte nje ndeshje qe duhej fituar dhe ja dolem mbane .

Me Del Pieron asnje problem .

E shiquat Cagliarin me Napolin , me Iaquintan ne fushe Diego luan shume ma mire .

Qe me ndeshjen me Interin shikova nje skuader qe gradualisht eshte ne forme , gje qe sot u tregua ne fushe te gjelbert .

Ende mendoj per vendin e 4 qe kemi ende shanse .