27 prill 2010

Juventus fillon stërvitjet

Juventus vazhduan stërvitjet sot pasdite në Vinovo, ata filluan të pregaditën për takimin kundër Catania, që do të zhvillohet me 2 Maj, në stadiumin Massimino.

Bianconeri para se të fillojnë stërvitjet në fushë të gjelbert ata ishin në gjym. Ata bënë disa ushtrime në posedimin e topit dhe pasime të shkurta.

Diego, Del Piero dhe De Ceglie ishin në fizioterapi gjym, që të rregullojn lëndimet e volga që pësuan në ndeshjen kundër Barit, Felipe Melo është stërvitur ndaras për shkak të gastroenterit, por nesër do t'i bashkangjitet grupit. Zebina ishte pjesë e grupit ndërsa Trezeguet bëri disa ushtrime atletike të lehta. Sissoko vazhdon të stërvitet ndaras pasi që ka një lëndim të leht në nyjën e këmbës.

Candreva që sapo është martuar kishte një dit pushim.