28 prill 2010

Olimpique Marseille në bisedime për Camoranesin

Sipas mediave Italiane bëhet e ditur se skuadra e Olimique Marseilles janë afër transferimit të mesfushorit të Juventusit, Mauro Camoranesi.

Zyrtarët e skuadrës Franceze dhe agjenti i lojtarit kanë arritur të bëjnë kontaket e para me drejtuesit e Juventusit.

Mirëpo tani pritet që gjatë ditëve të ardhshme të arrihet edhe zyrtarizimi i kësaj marrëveshje në qoftë se arrijnë që të biejnë dakord.