27 prill 2010

Për Benitez, ofertë e parefuzueshme!

Javë e nxehtë për të ardhmen e Juventusit dhe pankinës së tij.

Rafa Benitez po lë pas zhurmat e fundit dhe është gjithnjë edhe më i bindur nga projekti, mbi të gjitha sepse do të ketë “carta bianca”-n në merkato.

Duke parë që paratë nuk mungojnë, tratativa po ecën mirë edhe pse nuk është mbyllur ende me një firmë zyrtare.

Dhe sipas “Mail on Sunday”, oferta e bardhezinjve është “e parefuzueshme”.

Flitet për 15 milionë sterlina në 3 vjet (5,7 milionë në sezon) dhe fonde të palimituara për merkaton.