24 prill 2010

Chiellini dëshiron të qëndroi mirëpo

Giorgio Chiellini do të deshironte të qëndronte në Juventus por ai mendon se kontrata e tij duhet të rinovohet, duke u bazuar në agjentin e tij, Davide Lippi.

Mbrojtësi Italian ka marrë interesim nga skuadrat Angleze gjatë muajve të fundit.

Bossi i Manchester City't, Roberto Mancini do të dëshironte që të ketë në radhët e veta mbrojtësin Italian.

Sidoçoft, Chiellini ka zemër Bardhë e Zi dhe do të dëshironte t'i ndiqte hapat e Buffonit dhe Del Pieros.

Duke folur për Tutto Mercato Web, Lippi tha: "Ai dëshiron që të qëndroi në Juve mirëpo kontrata e tij duhet të ketë disa ndryshime."

"Giorgio është një lojtarë i madh dhe ai duhet të paguhet aq sa vlen. Ne shpresojmë që të rregullojmë këtë situatë para fillimit të Kupës së Botës."