22 prill 2010

Caceres në huazim tek Juventusi edhe për 1 vit?

Juventusi dhe Barcelona kanë gjetur një marrëveshje për Urugajanin, Caceres i cili do të qëndroi edhe për një stinor në huazim tek Juventusi deri në Qershor të 2011.

23 Vjeçari më pas mund të nënshkruaj me Juventusin për vetëm 7 Milion euro pas përfundimit të stinorit të ardhshëm.

Konfirmimi zyrtar pritet të ndodhë para përfundimit të muajit Maj.