28 prill 2010

Agjenti : Trezeguet mund te shkoj ne AC Milan


Intervistuar nga Streamit Soccer, Antonio Caliendo, agjent i sulmuesit David Trezeguet ka deklaruar:

"Nëse ky do te jete viti i duhur për të kaluar në AC Milan?

Kjo mund të ndodh.

Te Juventusi pritet nje revulucion largimesh dhe mund qe Trezeguet te jet pjes e tij.

Për të ndryshuar do të kemi nuk ka probleme për t'u ulur në një tryezë dhe të flasim.

Ne po flasim për AC Milan, një nga klubet më të rëndësishme në Evropë, nuk është një zgjedhje e dytë deklarioj Caliendo... "