25 prill 2010

Zaccheroni i kënaqur me fitoren

Përderisa Juventusi ende mban gjallë ato pak shpresa për Ligën e Kampionëve, trajneri Alberto Zaccheroni lëvdoi paraqitjen e lojtarëve të tij.

“Ne i ndezëm motorët në pjesën e dytë. Përkundër paraqitjes së mirë në pjesën e dytë, nuk dua t’u bëj kritika djelmoshave për 45 minutat e para. Në përgjithësi, unë isha më shumë se i kënaqur me atë që pashë. Skuadra shfaqi shpirt luftarak”, tha trajneri.

Më pas ai sqaroi se pse u fjalos me Alessandro Del Pieron pak para zëvendësimit të tij me Hasan Salihamidzicin.

“Ishte një keqkuptim në mes meje dhe Alex Del Pieros. Gjatë një ndeshjeje kjo mund të ndodhë, por ne jemi qenie njerëzore dhe kurrë nuk do të shkëmbenim fjalë në tone të ashpra madje edhe në këto kushte”, deklaroi Zaccheroni për Sky Sport Italia pas takimit.