24 prill 2010

Benitez: Juventus? Duhet të presë ende

“Të ardhmen? Mendoj vetëm për javën e ardhshme, pres vetëm shitjen e klubit.

Jam interesuar se kush do ta blejë klubin”.

Rafa Benitez, pas ndeshjes në Europa League të humbur nga Liverpuli i tij kundër Atletiko Madrid, nuk përgënjeshtron dhe nuk i konfirmon zërat e së ardhmes dhe shpjegon: “Dorëheqje? Duhet të pres javën e ardhshme.

Duhet të flas me atë që do të blejë klubin.

Prandaj duhet të presim”, e mbyll ai.

Ndërkohë që në Torino flitet se Benitez, nëse vjen, nuk do vijë vetëm, por bashkë me Dirk Kajt.