25 prill 2010

Juventus ofron pagë të madhe për Benitez

Raportet e fundit pohojnë se trajnerit të Liveprool, Rafael Benitez, i është ofruar një pagë prej 15 milionë € nga Juventus, gjithnjë sipas Mail.

Revista njofton se Benitez do të ketë po ashtu një shumë të palimituar për t’i tërhequr lojtarët më të mirë në Torino.

Liveperpooli ka pasur një sezon të keq, duke mos siguruar kualifikimin në Champions League dhe tani pas largimit të dy pronarëve amerikanë, Tom Hicks dhe George Gillett, klubi anglez është në kërkim të investitorëve.

Sidoqoftë, ende mbetet një rrugë e hapur për Liverpool. Ata janë në garë në Europa League dhe e presin Atletico Madrid në Anfield për të rikthyer deficitin prej 1-0.