21 prill 2010

Bettega-Galliani mareveshje per Trezeguen

Sulmuesi i Juventusit, David Trezeguet pritet që të kaloi te rivalët e Juventusit përkatësisht tek Milani, duke u bazuar në Corriere dello Sport.

Roberto Bettega dhe Alessio Secco janë takuar Adriano Gallian në zyrat e Milanit në Via Turati gjatë ditës së djeshme.

Supozohet se Bettega dhe Secco kanë dhënë një lloj kushti për Gallianin nëse dëshiron që të marrë sulmuesin Trezeguet.

Kushti mendohet të jetë se Milani duhet të anulojë interesimin për Edin Dzekon.

Milani mund t’I ofroi një kontratë 2 vjecare Trezegue’s mirëpo ai do të përballet me 30% pagë më të ulët se tek Juventusi.