26 prill 2010

Moggi: Juve superior për Milanin

Ky sezon i Juventusit ishte më shumë se katastrofal, por përkundër se kishte një skuadër më të mirë, Bianconerët dështuan të jenë në majën e suksesi, ndërsa Luciano Moggi shprehet se Juventusi këtë sezon pati një skuadër më të mirë se Milani, por që sukseset i munguan.

“Juventusi zhgënjeu shumë këtë vit. Ata patën një skuadër superiore ndaj Milani, por dështuan edhe në Ligën e Kampionëve me plot meritë. Ekipe si Sampdoria apo Palermo kanë luajtur shumë më mirë se Juventusi”.

“Milani është duke rënë dita ditës. Ky ekip luan me një ritëm të ulët dhe është i dobët ndaj kundërshtarëve të shpejtë. Skuadra është qartë në fund të ciklit. Vitin e ardhshëm trajner do të jetë Mauro Tassoti me Filippo Gallin”, përfundoi Moggi.