25 prill 2010

Del Piero: Na nevoijten edhe 9 pikë të tjera

Duke i mbajtur shpresat gjallë për Champions League skuadra e Juventusit, kapiteni i skuadrës, Alessandro Del Piero ka bërë thirje skuadrës së tij që këtë rezultat kundër Barit të përsërisin edhe në 3 gjirot e ardhshme në kampionat.

"Është një fitore e rëndësishme por kjo nuk siguron asgjë," deklaroi ai për SkySport.

"Janë edhe tri ndeshje të tjera të mbetura dhe neve na nevoijten 9 pikë nga 9 të mundshme."

"Ne luajtëm dhe fituam sonte mirëpo ne jemi të obliguar që këtë performancw të bëjmë edhe në tri ndeshjet e ardhshme."

"Një gjë pozitive dhe që vlen të përmendet është se ne nuk pranuam gol sonte. Dhe kemi arritur fitoren e 3 radhazi në shtëpi." Përfundoi Kapiteni.